Over Mij

 

Ik ben Lione de Jong en geboren en getogen in het mooie Friesland. Ik ben alternatief therapeut en geef behandelingen op het gebied van Shiatsu, Reiki en Integrated Energy Therapy®. Naast dat ik mensen behandel is het ook mogelijk dat ik behandelingen geef aan paarden. In de afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met verschillende alternatieve geneeswijzen.  In 2011 kwam de eerste stap om er zelf iets mee te doen en ben ik Reiki 1 gaan doen. Toen ik in aanraking kwam met Shiatsu en zelf behandelingen had ondergaan was ik ook meteen geïnteresseerd. Bij Oosterse geneeswijzen gaan ze veel meer uit van het principe dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn en die holistische insteek trekt mij erg aan en ik wilde daar graag iets mee doen. Hierdoor heb ik besloten om een Shiatsu-opleiding te volgen en een eigen praktijk te beginnen met Shiatsu en Reiki. Ik werk er graag aan om samen met de klant het zelf herstellende vermogen van het lichaam te activeren waardoor er meer balans komt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

Na Reiki 1 volgde later ook Reiki 2 en 3a waardoor ik Reiki geef op masterniveau volgens het systeem van Mikao Usui.

Toen Integrated Energy Therapy® op mijn pad kwam was ik meteen enthousiast. Het heeft mij erg geholpen bij mijn eigen ontwikkeling en groei. Ik geef deze IET® behandelingen in mijn praktijk en daarnaast kan ik met IET® ook paarden behandelen. 

Ik haal er veel voldoening uit als ik iets voor een ander kan betekenen en dat ik via mijn behandelingen ervoor kan zorgen dat jij  weer meer in balans komt en lekkerder in je vel zit. 

 

 

Mijn opleiding tot Advanced Shiatsu Practitioner heb ik gevolgd in Leeuwarden bij Dutch Bodywork Academy.

Reiki 1 heb ik gevolgd bij Paula van Diemen te Leeuwarden

Reiki 2 en 3a heb ik gevolgd bij Praktijk Het Noorderlicht te Finkum

Integrated Energy Therapy® basic level & Equine Trauma Training heb ik gevolgd in Dwingeloo bij Hanny Bronger van Inner Joy Coaching & Training en Zoë van Mourik van House of Horsemanship.

Integrated Energy Therapy® Intermediate en Advanced level heb ik gevolgd bij Hanny Bronger van Inner Joy Coaching & Training in Bolsward.   

Omdat ik al jaren graag met paarden werk heb ik ook een workshop gevolgd voor Shiatsu bij paarden bij Praktijk Body-Focus. Deze workshop vond plaats bij Natural Horse Sense te Loenen. 

Behandeltafel


Futon

Shiatsu-stoel